VVV onderuit in extra tijd: 2-3 voor Emmen

Print
VVV onderuit in extra tijd: 2-3 voor Emmen

Afbeelding: Laurens Eggen

VVV heeft het zaterdagavond in eigen Koel laten liggen tegen Emmen: 2-3. Johnatan Opoku scoorde twee keer, maar dat mocht niet baten. In extra tijd pakte Emmen via Ibarguen de winst

In de eerste helft kon VVV niet overtuigen tegen FC Emmen. De thuisploeg kreeg wel kansen en scoorde ook via Johnatan Opoku die een actie van Patrick Joosten bekroonde: 1-0 in de twintigste minuut. Maar vijf minuten later was het al weer 1-1 door een doelpunt van Alexander Bannink. Daarna kreeg Penny Mlapa nog kansen namens VVV, maar was het toch Emmen dat de bal het beste rond liet gaan. De gasten waren brutaler in De Koel dan de thuisploeg. 

Ook in de tweede helft bleef Emmen beter voetballen dan VVV en kreeg de thuisploeg de betere kansen. Ralf Seuntjens had in de 49ste minuut de 2-1 moeten maken van dichtbij. Na een uur liet Jafar Arias zien hoe je van dichtbij wel raak kopt: 1-2 voor Emmen en dat was niet onverdiend. In de 67ste minuut had VVV geluk bij een doelpunt van opnieuw Opoku. Scheidsrechter Bax keurde de treffer na ingrijpen van de VAR toch goed: 2-2.

In de extra tijd scoorde Michael Ibarguen de 2-3 na slap verdedigen van VVV.