Prins Leon (Bouten) I bij Kuus oeht Kepèl

Print
Prins Leon (Bouten) I bij Kuus oeht Kepèl
Panningen -

De nieuwe Prins van de Kuus oeht Kepèl uit Panningen heet Leon Bouten.

Hij gaat deze vastelaovend voorop met zijn spreuk: ‘Same viere, zinge en springe. Dit jaor bisse verzekerd van al dees dinge!’

Prins Leon I is getrouwd met Saskia Bruynen. Samen hebben zij drie kinderen: Femke (15), Wouter (13) en Eef (10). Zowel Leon als Saskia zijn sinds hun geboorte al woonachtig in Panningen. Leon (46) is de zoon van Thijs en Sybil Bouten-Ebisch. Saskia (47) is de dochter van Peter en Mia Bruynen-De Bruyn. In het dagelijkse leven zijn zij beide werkzaam bij het familiebedrijf Bouten Groep te Panningen. Leon als financieel adviseur en Saskia als administratief medewerkster.

In zijn vrije tijd voetbalt Leon bij de Veteranen van SV Panningen en speelt hij tennis bij T.V. Grootveld in Panningen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen