Alain Andrien nieuwe prins van de Brakkelerre

Print
Alain Andrien nieuwe prins van de Brakkelerre

Prins Alain en prinses Laurie van de Brakkelerre. Afbeelding: carnavalsvereniging de Brakkelerre

Eckelrade -

In Eckelrade is afgelopen zondag het nieuwe prinsenpaar uitgeroepen. Als 63ste prins is Alain Andrien benoemd. Hij wordt bijgestaan door prinses Laurie.

Eerst werd afscheid genomen van prins Gidi I en prinses Alice. Alain (28 jaar) is geboren en getogen in Eckelrade en is zeer actief in het Eckelraadse verenigingsleven. Zo heeft hij veel betekend voor het kindervakantiewerk. Hij is nog steeds actief bij de jonkheid, de schutterij, Atzeparty, zaalvoetbalvereniging de Swaffelerre, en sinds kort is hij ook lid geworden van carnavalsvereniging de Brakkelerre. Hij heeft een technische opleiding gevolgd en heeft sinds kort een eigen bedrijf. Zijn hobby’s zijn (ver)bouwen en klassieke auto’s. Verder is hij wekelijks te bewonderen op het voetbalveld bij voetbalvereniging Geertruidse Boys.

Zijn vriendin Laurie (26 jaar) is afkomstig uit Eijsden en werkt als onderwijzeres op de Nutsschool in Maastricht. Haar grote hobby is het verzorgen van haar zes paardjes. Verder delen ze hun liefde voor dieren: ze zijn gek op hun hond Otto en geven hun drie hanen en één kip alle ruimte rondom hun huis.

Receptie

Het prinsenpaar geeft op vrijdag 22 februari de prinsenreceptie (met aansluitend prinsenbal) in zaal Diligentia. Bij die gelegenheid worden de jubilarissen Roger Lardinois en Albert Heinen gehuldigd.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →