Workshops fotografie en mindfulness in De Groote Peel

Print
Workshops fotografie en mindfulness in De Groote Peel

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Ospel -

Voor workshops biedt Nationaal Park De Groote Peel een inspirerend decor. Fotograaf Nando Harmsen geeft er vanaf 9 maart workshops fotografie. Marjo van Ginderen verzorgt in de rust van De Pelen een vervolgworkshop mindfulness, op zaterdag 30 maart. De workshops starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Met fotograaf Nando Harmsen maken deelnemers kennis met het natuurgebied in verschillende seizoenen. Er zijn drie workshops, telkens op een ander moment van de dag en een ander thema. De eerste workshop is op zaterdag 9 maart om 19.30 uur met als thema: ‘landschap in het duister’. De andere workshops zijn ‘voor dag en dauw’ op zaterdag 7 september om 6.00 uur en ‘aan het eind van de dag’ op zaterdag 23 november om 14.30 uur. Elke workshop duurt ongeveer vier uur. Voor informatie, deelnamekosten en reserveren, klik hier.

Op zaterdag 30 maart geeft Marjo van Ginderen van Flowtime een vervolgworkshop mindfulness in Buitencentrum De Pelen. Deze training is voor mensen die al kennis hebben gemaakt met mindfulness en herhaling of verdieping zoeken. Voor meer informatie en opgave klik hier.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje