Slangen gaat VVD Beekdaelen leiden

Print
Slangen gaat VVD Beekdaelen leiden

Afbeelding: Luc Lodder

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Ed Slangen neemt het stokje over van Bart Suers bij de VVD in Beekdaelen. Suers was lijsttrekker en leidde de liberalen bij de onderhandelingen over de nieuwe coalitie, waarbij de VVD in de oppositie belandde. Hij trad op als waarnemend fractievoorzitter, maar wil die positie niet houden.

Carrière

„Mijn professionele carrière gaat de komende tijd heel veel extra tijd vragen. Daar geef ik voorrang aan. Daar ben ik intern vanaf het begin heel duidelijk over geweest”, verklaart Suers.

Blijven zitten

Ed Slangen was fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Nuth tussen 2010 en 2014 en daarna wethouder tot eind vorig jaar. Hij was de enige die bleef zitten toen het toenmalige college werd weggestuurd uit onvrede over de voortgang van de fusie met Schinnen en Onderbanken, die tot de vorming van Beekdaelen leidde.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen