Dansdag voor groepen en individuen in Parkstad

Print
Dansdag voor groepen en individuen in Parkstad

Dansen neemt aan populariteit toe. Daarop wordt ingespeeld. Afbeelding: Petra Teeuwsen

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Brunssum / Schimmert / Hulsberg -

Het Huis voor de Kunsten Limburg en Cultuurhuis Heerlen aan de Sittarderweg houden zondag 14 april een dansdag. (Amateur)dansers en dansgroepen uit de regio Parkstad worden uitgenodigd om deel te nemen aan workshops van gerenommeerde dansers én in het Cultuurhuis zelf op te treden voor publiek.

Danser Tommie Janssens, bekend van programma’s als Dancing with the Stars en The Voice of Holland, geeft een workshop Jazz-Funk. Lotte Dekker, die werkt als performer en dansdocent, geeft een workshop Floorwork geïnspireerd op de technieken van danser David Zambrano. De workshops vinden plaats tussen 12.00 en 14.45 uur. De voorstelling, waarin deelnemers hun eigen choreografieën mogen tonen op het podium, begint om 16.00 uur.

Dansgroepen en individuele dansers kunnen zich aanmelden vóór 25 maart via www.hklimburg.nl/dansdagheerlen

Deelname aan de workshops en/of voorstelling kost vijf euro per persoon. De entree voor de voorstelling bedraagt 4,50 euro per persoon. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar via www.cultuurhuisheerlen.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen