‘Neem de benen’ met STB in maart

Print
‘Neem de benen’ met STB in maart

Iedereen kan in de voetsporen van deze hardlopers treden. Afbeelding: Luc Lodder

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Het project ‘Neem de benen’ krijgt in 2019 een vervolg bij STB, met een loopgroep voor beginners.

De activiteit lijkt deels op het landelijke Start-to-Run project, de oriëntatie is echter breder van aard en het project duurt een jaar. Het voordeel van hardlopen als duursport is onder andere dat men deze sport tot op hoge leeftijd kan blijven beoefenen. Om blessures te voorkomen gaat Neem de Benen 2.0 zich niet alleen richten op het hardlopen, maar worden ook andere bewegingsaspecten die ondersteunen bij het hardlopen opgenomen in het programma.

Informatie opvragen of aanmelden kan via op de website van STB Landgraaf. Op 14 maart is een informatieavond waarbij alle aspecten van dit project aan de orde komen. De informatieavond vindt plaats Bei d’r Joep, aan de Sportlaan 7, en begint om 20.00 uur. Ook kunnen belangstellen zich tijdens deze avond nog aanmelden voor deelname. De eerste training vindt plaats op 23 maart om 9.00 uur op Park ter Waerden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →