MVV maakt vliegende start en wint van Telstar

Print

Afbeelding: Ermindo Armino

Maastricht / Itteren - MVV heeft voor de tweede keer op rij in eigen huis gewonnen. Telstar werd met 2-0 verslagen. Anthony van den Hurk maakte beide treffers.

MVV begon voortreffelijk. De ploeg van Ron Elsen kwam na een minuut al op voorsprong. Op de linkerflank zette Maxime Gunst prima voor, waardoor Anthony van den Hurk de bal binnen kon koppen.

MVV bleef een tijdje overwicht houden, maar halverwege de eerste helft kreeg Telstar wat grip op de wedstrijd. De eerste helft ging uit als een nachtkaars.

Benauwd
Vlak na rust kreeg MVV het eventjes benauwd. Telstar-aanvaller Adham el Idrissi kwam dicht bij een goal. Met een mooie dribbel drong hij het strafschopgebied van MVV binnen en krulde de bal op de paal. Het was een waarschuwing.

Na een uur spelen was het opnieuw Van den Hurk met het hoofd die doel trof. Dit keer kwam de voorzet uit een corner. De verdubbeling van de voorsprong zorgde er voor dat de spanning uit de wedstrijd sloop. Telstar werd nauwelijks meer gevaarlijk en als het voor het doel kwam, was keeper Luuk Koopmans de gasten telkens de baas.

Door de overwinning stijgt MVV een plekje op de ranglijst, naar de twaalfde plaats.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering van Komt dat Schot, het online voetbalprogramma van De Limburger: