Dialectmis, ziekenbezoek en prinsenreceptie De Borchgrave

Print
Dialectmis, ziekenbezoek en prinsenreceptie De Borchgrave

De hoogheden van De Borchgrave. Afbeelding: Ilona Tychon fotografie

Roosteren -

CV De Borchgrave nodigt belangstellenden uit om zondag 10 februari, samen met Prins Jeffrey I, Prinses Zenna, Jeugdprins Lukas I, de dialectmis van 9.30 uur bij te wonen. De dienst wordt muzikaal opgeluisterd door gemengd zangkoor Poco Animato.

Na deze mis verplaatst het prinselijk gezelschap zich naar het gemeenschapshuis waar tussen 11.33 en 13.11 uur de receptie plaatsvindt alwaar iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de nieuwe hoogheden, jubilaris en ere-Vorst Eric van Hooy (3x11 jaar Borchgraaf) en De Borchgrave de hand te schudden en het glas te heffen op de Vastelaovend 2019. Op 23 februari wordt de Borchgrave en Borchgravinnekes die in het ziekenhuis verblijven bezocht en een kleine attentie aangeboden. Wie op de hoogte is van een ziekenhuisopname van een familielid en/of buurtgenoot, kan dit doorgeven aan Charles Janssens, tel. 06-29593903 Meer informatie vind je hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →