Dialectmis, ziekenbezoek en prinsenreceptie De Borchgrave

Print
Dialectmis, ziekenbezoek en prinsenreceptie De Borchgrave

De hoogheden van De Borchgrave. Afbeelding: Ilona Tychon fotografie

Roosteren -

CV De Borchgrave nodigt belangstellenden uit om zondag 10 februari, samen met Prins Jeffrey I, Prinses Zenna, Jeugdprins Lukas I, de dialectmis van 9.30 uur bij te wonen. De dienst wordt muzikaal opgeluisterd door gemengd zangkoor Poco Animato.

Na deze mis verplaatst het prinselijk gezelschap zich naar het gemeenschapshuis waar tussen 11.33 en 13.11 uur de receptie plaatsvindt alwaar iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de nieuwe hoogheden, jubilaris en ere-Vorst Eric van Hooy (3x11 jaar Borchgraaf) en De Borchgrave de hand te schudden en het glas te heffen op de Vastelaovend 2019. Op 23 februari wordt de Borchgrave en Borchgravinnekes die in het ziekenhuis verblijven bezocht en een kleine attentie aangeboden. Wie op de hoogte is van een ziekenhuisopname van een familielid en/of buurtgenoot, kan dit doorgeven aan Charles Janssens, tel. 06-29593903 Meer informatie vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen