Jeugdmiddag bij de Moeraskwaakers en ‘D’n optoch van ’t Ven’

Print
Jeugdmiddag bij de Moeraskwaakers en ‘D’n optoch van ’t Ven’

De dansgarde verzorgt een optreden tijdens de jeugdmiddag. Afbeelding: De Moeraskwaakers

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

V.V. De Moeraskwaakers houdt zaterdag 16 februari een jeugdmiddag in Residentie Café Feestzaal ’t Ven, aan de Straelseweg 359 in Venlo. Aanvang 15.00 uur. Er zijn diverse optredens van de eigen Vense jeugd en de dansgarde van v.v. de Moeraskwaakers. Ook treedt het gehele jeugdgezelschap van 2018 af. Het hoogtepunt van deze middag is het uitroepen van het Jeugdkwartet 2019 en de nieuwe Jeugdceremoniemeester, Jeugdvorst en het installeren van de nieuwe Raad van Elf.

Het Trio van de Moeraskwaakers zorgt voor de jurering van de optredens en de leukste act krijgt een prijs uit handen van het Trio. Aansluitend kan de jeugd verder swingen bij de ‘Vastelaovesdisco’. De entree is gratis.

Zondag 17 februari trekt de optocht van de Moeraskwaakers (d’n Optoch van ‘t Ven), onder het motto ‘Drei mit ós mei’, door de straten van ’t Ven. Het opstellen vindt plaats om 14.00 uur op de Oude Turfstraat/Oude Arenborgweg. De optocht vertrekt om 14.30 uur. De route van de optoch: Oude Arenborgweg, Straelseweg, Schoolweg, De Ossenberg, Straelseweg, Gabriëlstraat, Nazarethstraat, Noordervaartlaan, Schoolweg, Straelseweg. Ontbinden van de optocht gebeurt ter hoogte van onze Residentie Café Feestzaal ‘t Ven. Na de optocht is er een samenzijn in de Residentie met live muziek. Rond 18.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Meer info vind je hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →