Voorinschrijving tweede editie Meerdaags Wandelevenement Venray geopend

Print
Voorinschrijving tweede editie Meerdaags Wandelevenement Venray geopend

Drie dagen wandelen in Venray. Afbeelding: MWV

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De tweede editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) vindt plaats op 31 mei en 1 en 2 juni. De voorinschrijving is van start gegaan. Het inschrijfgeld, bij voorinschrijving bedraagt per wandeldag zes euro. De voorinschrijving sluit op zondag 26 mei om 24.00 uur. Inschrijven kan hier.

Tijdens dit wandelevenement kunnen de deelnemers zelf bepalen hoeveel dagen zij lopen en welke afstand er per dag gelopen wordt. Dat mag dus per dag anders zijn. MWV kent drie basis afstanden van 10, 20 en 30 kilometer. De deelnemers kunnen één van deze afstanden lopen, maar kunnen ook een combinatie maken van bijvoorbeeld 10 en 30, zodat er die dag uiteindelijk 40 kilometer gelopen wordt. Per dag mag dit een andere combinatie, dan wel een (andere) basisafstand zijn. Wandelaars zijn dus volledig vrij in hun keuze.

Deze flexibele invulling maakt het MWV uitermate geschikt als training voor de Vierdaagse van Apeldoorn en Nijmegen of één van de vele Kennedymarsen. Daarnaast is het MWV ook aantrekkelijk voor de recreant, die gewoon lekker 10 of 20 kilometer wil lopen. ervaren en getrainde lopers.

Daginschrijving op 31 mei , 1 of 2 juni is ook mogelijk. Het inschrijfgeld per wandeldag bij daginschrijving bedraagt acht euro. Het inschrijfgeld is inclusief: een blijvende herinnering in de vorm van een pinspeld; een stoffen embleem om op uw rug of heuptas te bevestigen. (op = op; een tas van Venray Bloeit en een gratis consumptie. Voor de 5 km op zondag 2 juni is er een gezinskaart voor 2 t/m 6 personen. Deze gezinskaart kost zes euro, dit is echter zonder bovenstaande attenties. Van het inschrijfgeld gaat 25% naar het goede doel: Stichting ALS Nederland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →