Bevo herpakt zich en Lions wint simpel

Print
Bevo herpakt zich en Lions wint simpel

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Panningen / Sittard -

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zich zaterdagavond goed herpakt na de enorme zeperd tegen Lions vorige week. In eigen huis werd Sasja in de BENE-League verslagen: 37-22.

Bevo speelde nog altijd zonder Dario Polman en Quinten Colman. De ploeg ging zonder de twee sterkhouders desondanks voortvarend van start en pakte een 5-1 voorsprong. Er kon makkelijk door de offensieve dekking van Sasja heen gewandeld worden. Toch kwamen de Belgen terug in de wedstrijd en werd het zelfs gelijk (10-10). Door twee treffers van Jeroen van den Beucken, topscorer met vijftien doelpunten en een listige vrije worp van Sybren Stijweg werd de ruststand 17-14.

Na rust haalde Bevo uit. Na negen minuten was het tien verschil (24-14) en had Sasja nog niet gescoord. De rest van het duel speelde Bevo simpel uit. De Final Four blijft in zicht door de overwinning.

Lions simpel langs NeLo

OCI-Lions heeft zaterdagavond geen fout gemaakt in de BENE-League. De formatie uit Sittard-Geleen versloeg in Neerpelt Sporting NeLo met 25-15.

De doelpunten waren schaars voor de rust. Lions speelde aanvallend niet goed en kwam niet los van de tegenstander: 9-9. Het verschil werd echter snel gemaakt na de thee en bij 14-10 was het gat geslagen en liep Lions uit naar een makkelijke zege.

Door de twee punten blijft Lions derde na zestien duels en komt plaatsing voor de Final Four erg dichtbij.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →