Video: Afgang bij Holland’s Got Talent levert Lisette Brillemans eigen serie op

Print
Is de kansloze ‘zangeres-pianiste’ Lisette Brillemans helemaal niet talentloos, maar een komische act? De Rotterdamse, die de juryleden van Holland’s Got Talent tot vijf keer tot wanhoop wist te drijven met haar hilarische audities, heeft nu haar eigen webserie.

Wie Lisette Brillemans is, is nooit helemaal duidelijk geworden. Er bestaan vermoedens dat de excentrieke artieste die door jurylid Gordon werd aangesproken met ‘meneer’ en auditie na auditie werd afgeserveerd, een personage is, een act.

In tegenstelling tot de juryleden van HGT, zag regisseur en scriptschrijver Patrick van der Scheer wél iets in Brillemans en castte haar voor wat het begin van wat een komische web-serie moet worden.

In de 5 minuten durende pilotaflevering op YouTube besluit Brillemans te gaan couchsurfen omdat ze de overlast van haar buren niet meer trekt. Eenmaal aangekomen bij gastheer Roelof wil niet meer weg.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →