Hotelvariant ‘First dates’ vanuit Château De Raay in Baarlo

Print
Hotelvariant ‘First dates’ vanuit Château De Raay in Baarlo

Afbeelding: Wessel de Groot Fotografie

Baarlo -

Het populaire tv-programma First Dates, waarin singles in een restaurant op zoek gaan een geschikte partner, krijgt een variant: First Dates Hotel. De opzet is globaal hetzelfde, maar de naar liefde hunkerende vrijgezellen kunnen elkaar nu in het romantische hotel Château De Raay in Baarlo nog beter leren kennen, aldus BNNVARA.

Volgens de omroep gaan de alleenstaande deelnemers in het Baarlose hotel eerst op blind date. Vervolgens kunnen ze elkaar in en om het hotel nog beter leren kennen. Of de suites ook gebruikt mogen worden, is onduidelijk. Als de vonk overslaat, mogen de gasten op een tweede date.

Behalve de nieuwe, wat intiemere opzet verandert er zo op het eerste gezicht weinig in First Dates Hotel. De oude vertrouwden - barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur - zorgen er net als bij First Dates voor dat de singles zich op hun gemak voelen. Daarnaast zorgen nieuwkomers - receptionist Ricardo en bellboy Tobias dat alles goed verloopt, opdat de gasten zich zorgeloos op elkaar kunnen storten.

First Dates Hotel is vanaf zondag 10 februari elke zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.