Vasteloaveskònzaer met Kartoesj

Print
Vasteloaveskònzaer met Kartoesj

Kartoesj komt naar Koningsbosch Afbeelding: Harmonie St. Cecilia

Koningsbosch -

Harmonie St. Cecilia houdt op zondag 17 februari de tweede editie van het Vasteloaveskònzaer, ditmaal met een muzikale bijdrage van de formatie ‘Kartoesj’ uit Limbricht. Locatie is Gemeenschapshuis ‘Oos Heem’, aan de Kapelaan Verdonschotstraat 5 in Koningsbosch. Aanvang 16.11 uur, zaal open vanaf 15.30 uur.

De Harmonie brengt samen met Kartoesj hun grootste Vasteloaveshits ten gehore. Ook de inzending van Kartoesj voor het LVK 2019 wordt gezamenlijk gespeeld. Naast Kartoesj zal de harmonie eigen ‘carnavaleske’ werken spelen en wordt samen gemusiceerd met Sef Laugs en Zanggroep Alegría. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fa. Muijsers-Geurts 1001 Artikelen, aan de Kerkstraat 144 in Koningsbosch. De entree bedraagt zeven euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen