Inloop over natuurlijke zwangerschap en bevalling

Print
Inloop over natuurlijke zwangerschap en bevalling

In de bibliotheek van Horst wordt alle informatie omtrent een natuurlijke zwangerschap en bevalling gedeeld. Afbeelding: Getty Images

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Wie alles wil weten over een natuurlijke zwangerschap, bevalling en postnatale zorg, kan dinsdag 12 februari van 10.00 tot 13.00 uur terecht tijdens de gratis inloop in Bibliotheek Horst.

Louise van Luijk van Lalouz (www.Lalouz.nl), gespecialiseerd in een natuurlijke manier van zwangerschap, geboorte en postnatale zorg, is dan aanwezig om informatie te delen. Daarnaast geeft ademhalingscoach/trainer Jan van Zuijlen (www.Buteyko-Leudal.nl) uitleg hoe het verminderen van ademhalen het lichaam helpt te ontstressen. Zo komt het lichaam weer in zijn oorspronkelijke toestand van natuurlijk gezond zijn. De inloop wordt maandelijks verzorgd door leden van het Platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen