Inloop over natuurlijke zwangerschap en bevalling

Print
Inloop over natuurlijke zwangerschap en bevalling

In de bibliotheek van Horst wordt alle informatie omtrent een natuurlijke zwangerschap en bevalling gedeeld. Afbeelding: Getty Images

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Wie alles wil weten over een natuurlijke zwangerschap, bevalling en postnatale zorg, kan dinsdag 12 februari van 10.00 tot 13.00 uur terecht tijdens de gratis inloop in Bibliotheek Horst.

Louise van Luijk van Lalouz (www.Lalouz.nl), gespecialiseerd in een natuurlijke manier van zwangerschap, geboorte en postnatale zorg, is dan aanwezig om informatie te delen. Daarnaast geeft ademhalingscoach/trainer Jan van Zuijlen (www.Buteyko-Leudal.nl) uitleg hoe het verminderen van ademhalen het lichaam helpt te ontstressen. Zo komt het lichaam weer in zijn oorspronkelijke toestand van natuurlijk gezond zijn. De inloop wordt maandelijks verzorgd door leden van het Platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen