Trailer: Netflix komt met een eigen datingshow

Print

Netflix komt met een eigen datingshow 20190205 (Bron: YouTube). Video: YouTube/Netflix

Netflix stapt de wereld van de realityshows binnen. De streamingdienst komt, heel toepasselijk op Valentijnsdag, met een eigen datingprogramma, Dating Around.

In de show volgen de kijkers iedere aflevering één single die op vijf blind dates gaat. Aan het einde van de aflevering kiest de single de persoon waarmee hij of zij op een tweede date gaat.

Trailer

Netflix heeft dinsdag de eerste trailer gepubliceerd. Daarin is een diversiteit te zien in leeftijd, sekse en seksuele oriëntatie. In de Netflix-datingshow zijn de deelnemers allemaal op zoek naar een diepgaande verbinding met een ander, maar zoals dat met eerste dates vaak gaat, kunnen er ondanks de intenties heel wat ongemakkelijke momenten voorvallen.

,,Op de eerste blind date van mijn leven, ik hoop dat je geen seriemoordenaar bent”, zegt het proostende meisje in de trailer waarmee ze de nodige dosis humor belooft.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen