Rabobank krijgt stek in Horster gemeentehuis

Print
Rabobank krijgt stek in Horster gemeentehuis

Bankzaken in het gemeentehuis. Afbeelding: Stefan Koopmans

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Klanten van de Rabobank kunnen vanaf 11 februari voor een adviesgesprek in het gemeentehuis van Horst terecht. De bank krijgt hier een ruimte.

Het gemeentehuis van Horst aan de Maas moet vooral een plek zijn waar burgers in en uit lopen, zo is eerder al in een raadsinformatiebrief over de toekomst van het Horster centrum geschreven. Mede daarom krijgt de Rabobank een ruimte in het gebouw voor gesprekken op afspraak over zaken als hypotheken, beleggen of andere particuliere zaken.

Bank en gemeente hebben hier een tijdelijke overeenkomst voor gesloten. De betaalautomaten bij het pand aan Kerkveld in hartje Horst blijven ook gewoon beschikbaar. Vorig jaar is overigens al besloten dat het bankgebouw aan de Spoorweg in Hegelsom wordt verkocht. Uiteindelijk krijgt de bank één definitieve locatie in Horst aan de Maas. Waar die komt, is nog niet duidelijk.