Harmonie St. Cecilia presenteert dinershow met culinair en muzikaal entertainment

Print
Harmonie St. Cecilia presenteert dinershow met culinair en muzikaal entertainment

Radomir Vasiljevic en zijn Balkan-orkest staan garant voor een opzwepende mix van kleurrijke muziek en fabelachtig gitaarspel.

Maasbracht -

Koninklijk Erkende Harmonie St. Cecilia Maasbracht verzorgt op zaterdag 13 april een muzikale avond met een culinaire dimensie. Het orkest onder leiding van Richard Dols brengt die dag een luisterrijk programma op de planken als onderdeel van een dinnershow. Naast eigen repertoire zijn er diverse gastoptredens met zang, combo’s en ensembles.

Een van de prominente gasten is Radomir Vasiljevic´. Deze Servische virtuoos presenteert samen met zijn Balkan-orkest een opzwepende mix van kleurrijke muziek en fabelachtig gitaarspel. Aanvang 17.30 uur in De Spil in Maasbracht. Toegangskaarten voor het arrangement zijn voor 70 euro per persoon verkrijgbaar. Hiervoor krijgen bezoekers naast het showprogramma een viergangenmenu voorgeschoteld, inclusief consumpties (wijn, bier, fris) tot en met de derde gang. Slagerij Wolfhagen uit Maasbracht zorgt met een aantal verfijnde, onder leiding van Camiel Wolfhagen georkestreerde gerechten voor de culinaire omlijsting. Wolfhagen ontleent zijn kennis en ervaring aan de topkeukens waar hij werkzaam was: Da Vinci, driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en Hotel Schloss Elmau (vlakbij München).

Reserveren kan hier of via tel. 06 3891 6534.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen