Eerste optocht Zuid-Limburg trekt door Jabeek met historisch prinsenpaar

Print
Eerste optocht Zuid-Limburg trekt door Jabeek met historisch prinsenpaar

Prins Jarno I en prinses Vera I Afbeelding: Katja Waltmans

Jabeek / Heerlen / Hoensbroek -

Zaterdag 9 februari vindt in Jabeek de eerste optocht van Zuid-Limburg plaats. Deze vertrekt om 16.11 uur vanaf de Maar.

Dat de eerste optocht van Zuid-Limburg staat geprogrammeerd is al een nieuwtje, maar ook er is nóg een unicum. Prinses Vera I en Prins Jarno I zijn in Jabeek uitgeroepen als eerste jeugdprinsenpaar in de historie van JCV De Appelkitjskes.

Vera is 12 jaar en zit in groep 8 van basisschool Lahrhof te Sittard en woonachtig in Jabeek waar ook Jarno woont. Ook hij is 12 jaar en zit in groep 8 van basisschool De Zeveneik te Bingelrade. Vera en Jarno nodigen iedereen uit om vrijdag 8 februari naar hun receptie te komen om 19.11 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Gaatstraat 1 in Jabeek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen