Keltische folkmuziek klinkt in het Pesthuys

Print
Keltische folkmuziek klinkt in het Pesthuys

Bertien van Oppen. Afbeelding: Eigen foto

Maastricht / Itteren -

In het Pesthuys in Maastricht verzorgt Bertien van Oppen zondag 14 maart een akoestisch concert van Keltische folkmuziek.

Dit theater op de rand van de stadswallen van Maastricht is geschikt voor de mystiek van het Keltische repertoire dat de sfeer uitademt van ver vervlogen tijden. De aanwezigen worden meegevoerd naar de Highlands, Ierland en Engeland. Bertien van Oppen bezocht Ierland en haar Ierse collega-muzikanten en dat is dan ook terug te horen in haar programma dat ze tijdens dit concert gaat uitvoeren. Ze laat zich graag inspireren door de natuur. Deze wordt veel bezongen in de traditionele Keltische muziek. Mother Nature is dan ook een passend thema voor dit concert. De entree bedraagt 10 euro. Tickets te bestellen bij het Pesthuys via www.pesthuyspodium.nl. Aanvang is om 15.00 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →