Vijf medailles turnsters Gym- en Turnvereniging Maasland Stein

Print
Vijf medailles turnsters Gym- en Turnvereniging Maasland Stein

Vlnr: Fenna Hoofs, Indy Pinckers en Juliette Bleijlevens. Afbeelding: Julie Rossell

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

Bij de plaatsingswedstrijden voor de Limburgse Kampioenschappen hebben vijf van de zes turnsters medailles in de wacht gesleept namens GTV Maasland.

In de categorie van de instappers, voor turnsters die hun allereerste wedstrijd turnen, mochten drie turnsters van Maasland op het podium plaatsnemen. De gouden medaille was voor Jonne Simon. Gaby Pinxt eindigde net achter Jonne op de tweede plaats en Fenna Notten mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Ook bij de pupillen 1, kwamen drie turnsters in actie. Indy Pinckers eindigde op de tweede plaats gevolgd door Juliette Bleijlevens op plaats 3. Fenna Hoofs eindigde als zesde. Alle turnsters hebben zich tijdens deze wedstrijd tevens weten te plaatsen voor de halve finale of direct voor de finale van het LK.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen