Marlijn Weerdenburg zingt zonder poespas bij Kukeleku

Print
Marlijn Weerdenburg zingt zonder poespas bij Kukeleku

Marlijn Weerdenburg toert langs de theaters met haar nieuwe show Marlijn Zingt. Afbeelding: Kukeleku

Grubbenvorst -

Marlijn Weerdenburg staat op vrijdag 15 februari met haar nieuwste voorstelling Marlijn Zingt op het podium bij Kukeleku in Theater De Baersdonck in Grubbenvorst vanaf 20.15 uur. Zonder poespas, zonder gedoe met alleen een pianist die haar stem ondersteunt.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via www.kukelu.com en bij de voorverkoopadressen Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum. Voor de voorstelling Marlijn Zingt vroeg de zangeres haar favoriete muzikanten en schrijvers om nieuw werk voor haar te schrijven. Zo komen liedjes van onder meer Paul Acda, Daniël Lohues en Bertolf voorbij. Aangevuld met covers van artiesten als Sia en Herman van Veen.

Marlijn is als zangeres van de band Miss Molly & Me al vaker op muziekpodia te zien geweest. In Grubbenvorst laat ze haar band echter achterwege. Na uitstapjes als actrice en presentatrice (onder andere in Danni Lowinski, Soldaat van Oranje en Hotel Romantiek) gaat ze terug het theater in, om te doen wat ze het liefste doet: zingen.

Kukeleku toert dit seizoen door de gemeente vanwege de verbouwing van haar vaste stek in CC ’t Gasthoes. Alle theatervoorstellingen vinden dit seizoen daarom plaats in Theater De Baersdonck. Kijk voor een overzicht van alle voorstellingen op de website van Kukeleku.