Venloos transgenderkoppel keert terug op de buis

Print
Venloos transgenderkoppel keert terug op de buis

Louisa en Rowan Afbeelding: Facebook Louisa Janssen

Steyl -

Louisa en Rowan uit Steyl zijn vanaf de zomer weer te zien op tv. Ditmaal staat onder meer de transitie van Rowan centraal.

De langverwachte operatie van Rowan gaat dan eindelijk gebeuren. In het nieuwe seizoen, dat uitgezonden wordt op TLC, is te zien dat Rowan een intake heeft om haar borsten te laten verwijderen. Aan RTL Boulevard laat Rowan weten het hierbij niet te laten. Ook de baarmoeder en eierstokken worden uiteindelijk verwijderd.

Taboe doorbreken

Het transgenderkoppel gaat inmiddels de hele wereld over. De soap wordt zelfs in conservatieve landen uitgezonden. ,,Daar is transgender of homo zijn taboe. Kijk, wij flikken het wel. We doen gewoon waar wij ons goed bij voelen en dat is de boodschap wat wij over willen brengen”, zegt Louisa.

Wanneer het nieuwe seizoen start, is nog niet bekend. Vermoedelijk is de eerste aflevering in augustus te bekijken.

Lees ook:Video: Louisa en Rowan geven gas in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen