Summer Kick-Off Meijel keert terug zonder dure artiesten

Print
Summer Kick-Off Meijel keert terug zonder dure artiesten

Voorbereiding voor de tiende Summer Kick-Off in Meijel in 2017. Afbeelding: Laurens Eggen

Meijel -

De Summer Kick-Off in Meijel, de feestelijke start voor de jeugd van de zomervakanties, keert na een jaar afwezigheid terug. Minder ambitieus. Geen grote, dure artiesten meer, maar lokale dj’s.

Met de slogan ‘Het werd tijd’ geeft de Stichting Summer Kick-Off het startsein voor de elfde editie van het tweedaags feest op 5 en 6 juli bij de Trambaan in Meijel. Vorig jaar werd de Kick-Off afgelast. In de voorverkoop waren nog geen 140 kaarten verkocht. En dat terwijl het evenement het jaar ervoor nog tweeduizend bezoekers trok.

Woordvoerder Jarno Schijven vertelt dat een volledige nieuw stichtingsbestuur is aangetreden. Dat heeft de lat wat lager gelegd. „We werken met lokale artiesten, geen grote namen meer. Met vijfhonderd bezoekers per avond zijn we tevreden. We willen geen groot evenement worden.”

Dat betekent dat op 5 juli lokale artiesten optreden voor de jeugd vanaf 16 jaar. Een dag later kunnen jongeren vanaf 14 jaar terecht en wordt gestart met een volleybaltoernooi, waarna er ’s avonds weer feest is met optreden van lokale dj’s.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje