Dik honderd clubs willen werken voor het OLS Sevenum

Print
Dik honderd clubs willen werken voor het OLS Sevenum

De Sevenumse schutters zijn druk met het organiseren van het OLS 2019. Afbeelding: Laurens Eggen

Sevenum / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Kronenberg / Evertsoord -

In totaal 116 verenigingen hebben aangegeven dat ze tijdens het Oud Limburgs Schutterfeest in Sevenum vrijwilligers willen leveren die meewerken aan het feest.

Volgens de organisatoren van het OLS in Sevenum zullen er zeker zo’n 1500 vrijwilligers nodig zijn om het grootste schuttersfeest van het jaar in goede banen te leiden. Tijdens een informatieavond voor vrijwilligers hebben dik honderd verenigingen zich aangemeld. Zij gaan nu terug naar hun leden om te inventariseren hoeveel mensen een dag of dagdeel de handen uit de mouwen willen steken tijdens het OLS. De verdiensten gaan regelrecht naar de clubkas.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen