Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

Print
Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

Denk aan de Digid. Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Wie moeite heeft met de belastingaangifte kan in de maanden maart en april terecht bij bibliotheek Landgraaf. Vrijwilligers zullen dan gratis helpen bij het doen van de aangifte. Burgers kunnen hulp krijgen op de maandagen 11, 18 en 25 maart en 1, 8, 15 en 29 april, tussen 15.00 en 18.00 uur.

Verder zijn er spreekuren op vrijdag 8, 15, 22 en 29 maart en 12 en 26 april tussen 11.00 en 14.00 uur. Om wachttijden te voorkomen, wordt verzocht om een afspraak te maken. Dit kan aan de balie van de bibliotheek in het Burgerhoes, tel. 045-5695660 of via mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl

Men hoort of ontvangt een datum en tijdstip en wat allemaal dient te worden meegenomen om de aanvraag in goede banen te leiden. Alleen particulieren komen in aanmerking voor deze gratis service. Daarnaast is ook de hoogte van het bruto jaarinkomen bepalend.

Tijdens de openingstijden van de bibliotheek kan alvast een DigiD (inlog bij overheid) worden aangevraagd.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →