Stereo Sunday trakteert op vlaai bij start kaartverkoop

Print
Stereo Sunday trakteert op vlaai bij start kaartverkoop

Het dance festival is op 5 en 6 juli in het Venlose Julianapark. Afbeelding: Stereo Sunday

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Stereo Sunday trakteert bij de start van de kaartverkoop voor de jubileumeditie. Voor bezoekers die een weekendticket kopen, staat vrijdag 8 februari gratis vlaai klaar.

Het tweedaagse dance festival viert op 5 en 6 juli de tiende verjaardag. De verkoop van Special Birthday Bird Weekend Tickets voor 15 euro is één van de initiatieven waarmee extra aandacht wordt gevraagd voor dit tweede lustrum. De actie startte vrijdag 8 februari om 18.00 uur en duurt 24 uur. Aansluitend gaan de Early Bird Weekend Tickets in de verkoop. Vanaf dat moment zijn ook dagtickets verkrijgbaar op de website van het festival.

De organisatie zegt dit jaar flink te willen investeren in intimiteit en beleving op het festivalterrein in het Julianapark. Energie opdoen of juist loslaten zal hierin een belangrijke rol spelen. Aangezien de line-up nog niet compleet is, worden geen namen vrij gegeven. Zodra het programma rond is, zal dit bekend worden gemaakt via de sociale media. Het festival duurt op vrijdag van 18.00 tot 1.00 en op zaterdag van 16.00 tot 1.00 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →