Donderdag Valentijnsdag: zeg het met een... kakkerlak!

Print
Donderdag Valentijnsdag: zeg het met een... kakkerlak!

Donderdag is het Valentijnsdag. Maar vergeet rozen, chocolade, parfum of een romantisch diner voor twee voor je geliefde. Een dierentuin in Texas stelt vrijgezellen voor om een kakkerlak te vernoemen naar een ex-liefje. De vieze beestjes zullen dan op Valentijnsdag als voedsel worden opgediend aan de stokstaartjes in de dierentuin van El Paso.

De dierentuin richt zich met de actie op eenzame en rancuneuze singles, die geen al te beste herinneringen hebben aan hun ex. Wanneer de stokstaartjes de insecten op Valentijnsdag lekker oppeuzelen, zal dat live te volgen zijn via de website en Facebookpagina van de dierentuin.

Volgens de medewerkers van de dierentuin in El Paso gaat het om sissende kakkerlakken uit Madagaskar. ,,Dat is een zeer grote soort’’, aldus Sarah Murphy van de dierentuin. ,,We kweken die hier om als voedsel te dienen voor de andere dieren. En ze sissen echt.’’

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →