Slowakije centraal in lezing IVN Geijsteren-Venray

Print
Slowakije centraal in lezing IVN Geijsteren-Venray

Slowakije staat centraal in de lezing van Silvia Reinderink. Afbeelding: Silvia Reinderink

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Op uitnodiging van IVN Geijsteren-Venray verzorgt Silvia Reinderink op maandag 18 februari een lezing over de cultuurhistorie, de folklore en de natuur in Slowakije. De lezing start om 20.00 uur in zaal de Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray.

Reinderink heeft voor haar studie bos- en natuurbeheer stage gelopen in het nationale park Lage Tatra in Slowakije. Sindsdien heeft dit land haar hart veroverd en houdt zij er al ruim 18 jaar wandel- en natuurreizen. Ze is een enthousiast spreekster die tijdens de lezing in gaat op de geschiedenis van het relatief onbekende Slowakije, de bijzondere cultuurhistorie, de folklore en natuur. Een lezing met veel foto’s over gebouwen, volksarchitectuur, bergen en dalen met watervallen, ravijnen, flora, fauna en de gastvrije bevolking. Tijdens deze lezing geeft Reinderink de deelnemers een indruk van de bijzondere natuurgebieden en nationale parken van het land.

De lezing is gratis toegankelijk voor leden van IVN-Geijsteren-Venray. Niet-leden betalen 3 euro entree.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →