IJshockeyers Eaters verliezen na verlenging van Luik

Print
IJshockeyers Eaters verliezen na verlenging van Luik

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Geleen -

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben na verlenging verloren op bezoek bij Bulldogs Luik (4-3), wat de Geleense club één punt opleverde in de BENE-League.

Eaters kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Nick Verschuren (0-1). In overtal schoot hij raak op aangeven van Lukasz Bartak, in zevende minuut van de eerste periode.

Spannend

Daarna werd het stuivertje wisselen. Door treffers van Bryan Henry (1-1) en Yoren de Smet (2-1) nam Luik een voorsprong in de tweede periode. Voor Eaters scoorden daarna Lars van Sloun (2-2) en Bartak (2-3), waardoor de bezoekers met een voorsprong de laatste periode ingingen.

Lang leek Eaters met de volle buit uit Luik te vertrekken, totdat Akim Ramoul drie minuten voor het einde de gelijkmaker binnenschoot (3-3). In de eerste minuut van de verlenging maakte Alexandre Bremer vervolgens de winnende treffer voor Luik (4-3), waardoor Eaters slechts met één punt huiswaarts keerde.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →