NaoBliéfBal: carnavalsfeest voor Venlose middelbare scholieren

Print
NaoBliéfBal: carnavalsfeest voor Venlose middelbare scholieren

Bjorn en Mieke treden op tijdens het NaoBliéfBal in De Maaspoort. Afbeelding: Ermindo Armino

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Onder de noemer ´t NaoBliéfBal wordt op vrijdag 22 februari in theater De Maaspoort van 19.00 tot 00.00 uur een carnavalsbal gehouden voor alle drie de Venlose middelbare scholen. Welkom zijn alle bovenbouwleerlingen van klas 3 t/m 6. Er worden 1111 leerlingen verwacht.

Verschillende artiesten maken hun opwachting op het bal, onder wie Linke Mik, Bjorn & Mieke, DJ Salvatore, Otto Wunderbar, Fiorenza, de Herfshane en een Joekskepel samengesteld uit leerlingen en leraren van alle drie de campussen.

Vanwege het 16x11 jubileum van Venloosch Vastelaovesgezelschap Jocus is twee jaar geleden de organisatie gestart voor een geheel nieuw carnavalsbal voor schoolgaande jeugd. De Onderwijsgemeenschap Venlo e.o. is erbij betrokken en zodoende zijn het Blariacumcollege, College den Hulster en het Valuascollege vertegenwoordigd. Zowel docenten als leerlingen zitten in verschillende werkgroepen.

Alle drie de voortgezetonderwijsscholen hebben nog een eigen carnavalsbal voor de onderbouw, maar voor de bovenbouw was er geen vastelaovesbal meer.

Kaarten voor het alcoholvrije bal op vrijdag 22 februari in theater de Maaspoort in Venlo kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Jocus.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →