Verrékkes Moj uit Venray wint opnieuw Tiener Vastelaovend Kónkoer

Print
Verrékkes Moj uit Venray wint opnieuw Tiener Vastelaovend Kónkoer

Verrékkes Moj Afbeelding: Stefan Koopmans

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Verrékkes Moj heeft met het liedje R.I.T.M.E het tiende Tiener Vastelaovend Kónkoer- TVK- gewonnen.

Het Venrayse kwartet, Klaas Manders, Jonas Coppes, Sanne van Kessel en Sija Mooren, ging voor de tweede keer met de overwinning strijken. Dit tot groot enthousiasme van de tot een feestelijk carnavalstheater omgebouwde sporthal De Wetteling in Venray. En tot groot geluk van Sija’s vader Leon Mooren, die het winnende liedje componeerde, arrangeerde en van een pakkende tekst voorzag. Ook Bregje Jeuken van Roojse TOP- Tieners Op het Podium- was verguld met de overwinning van Verrékkes Moj. ,,Dit bewijst dat de begeleiding die de wij van de Roojse TOP aan onze lokale jonge carnavalsartiesten geven, succes heeft. Dit en de steun van de Venrayse verenigingen maken dat het carnaval in Venray erg leeft en een goede toekomst heeft.”

Naast een beker won het dolgelukkige viertal ook nog een stage bij het top duo Spik en Span.

Tweede werd het duo Kim en Siep uit Neer, met het liedje ‘Weg met Welteruste’. Een stage bij het duo Björn en Mieke was hun beloning.

De derde plaats was voor Same Sjpas, een kwartet van twee jongens en twee meisjes uit Doenrade, Puth, Meers en Munstgeleen, Zij wonnen met hun liedje ‘Luduvudu’ een stage bij Andy en Roy. Daarnaast was er voor de twee meisjes van Gén Twiefel uit Venray de TVK aanmoedigingsprijs en een stage bij Katja Hentz. De prijs voor de beste vlog was voor de Sittardse meisjes van Veier-G.