Nieuwe gangmakers bij de Boereraod

Print
Nieuwe gangmakers bij de Boereraod

Het nieuwe bruidspaar met zijn getuigen. Afbeelding: VV De Boereraod

Tegelen -

Ruud en Kim Gommans-Lebens trekken dit jaar als boerenbruidspaar samen met hun getuigen Dave en Steffie Schell-Helmes de kar bij de Boereraod in Tegelen.

Bruidegom Ruud (38) werkt als autoschadehersteller bij garage Steegs in Blerick, bruid Kim (37) is leerkracht op basisschool Kom.Mijn in Belfeld en handbalt bij de recreanten van HV Eksplosion.

Getuige Dave (39) verricht bodemonderzoek voor Econsultancy in Swalmen, zijn vrouw Steffie (36) is werkzaam als assurantieadviseur bij Pubben & Van Enckevort in Venlo. De nieuwe gangmakers zijn alle vier woonachtig in Tegelen-Noord.

Nieuwe gangmakers bij de Boereraod
Het nieuwe jeugdbruidspaar. Foto: VV De Boereraod

Apple Fieten (11) en Julian Brokmann (12) vormen het nieuwe jeugdboerenbruidspaar van de Hei. Beiden zijn leerling van basisschool De Toermalijn. De bruid speelt badminton bij BC Olympia ’56, de bruidegom voetbalt bij Sportclub Irene en slaat de trommel bij Drumbeatz.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →