Persoon vermoedelijk gestoken na ruzie met meerdere personen

Print

Afbeelding: John Peters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - De hulpdiensten zijn zondagochtend massaal uitgerukt voor een vermoedelijke steekpartij in Roermond. Dat meldt de politiewoordvoerder aan De Limburger.

Daarbij is één persoon gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond de klok van half elf bij café Enzo op het Stationsplein. De politie zegt dat er ruzie is geweest met meerdere personen en dat er vermoedelijk gestoken is.

Woordenwisseling
Op het terras van het café zaten twee personen waarna de situatie escaleerde toen twee andere personen zich bij hen voegden. Er ontstond een woordenwisseling en de ruzie verplaatste zich naar de voorkant van het café. Er werd geduwd en getrokken en vervolgens zou er ook gestoken zijn. Waar de ruzie precies over ging, kon de politiewoordvoerder niet zeggen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen is niets naar buiten gebracht.

Er zijn nog aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt de zaak. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →