Prins Erik I Pouwels gaat voorop bij De Kwas

Print
Prins Erik I Pouwels gaat voorop bij De Kwas

Prins Erik I en zijn adjudanten Bas en Christian. Afbeelding: VG De Kwas

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

Erik Pouwels (41) is de nieuwe voorganger van vastelaovesgezelschap De Kwas uit Venlo-Zuid. Hij wordt bijgestaan door zijn adjudanten Bas Maas en Christian van der Velde.

Prins Erik I Pouwels is getrouwd met Maartje, woonachtig in Venlo-Zuid aan de van Nijvenheimstraat en vader van Ciska en Laura. In het dagelijks leven werkt hij als verpleegkundige en onderwijsassistent bij Mytylschool Ulingshof. In zijn vrije tijd speelt hij tennis bij TC Net Neet Euver ‘t Net, is hij lid van kookclub D’n Boekvól en speelt hij muziek bij de Koninklijke Fanfaar Venlo. Ook zit hij in de MR van Basisschool De Zuidstroom.

Adjudant Bas Maas (42) is getrouwd met Karin en vader van Lieke en Floor. Hij is werkzaam als teamleider/declarant bij Gaston Schul. Zijn hobby’s zijn tennissen bij TC Net Euver ‘t Net, darten bij Shannons DC en hij is lid van Venlosche Boys.

Adjudant Cristian van der Velde (42) is getrouwd met Hanneke en vader van Fenna en Sjoerd. In het dagelijks leven is hij productieleider bij Euroveen BVB Substraters. Zijn vrije tijd deelt hij in met tennissen bij TC Net Euver ‘t Net. Alle drie de heren zijn fanatieke supporters van VVV-Venlo en echte vastelaovesvierders.

Het uitroepen van de nieuwe voorganger was het hoogtepunt van het Pallesaotebal, dat zaterdagavond 9 februari in Mexicaanse sferen werd gehouden. Onder het motto Fiesta Mexicana traden verschillende artiesten op, waaronder feestband Aparty, DJ Salva en Erwin Brepoels.

Het trio van De Kwas houdt receptie op de vrijdagavond voor de vastelaovend, 1 maart, vanaf 20.00 uur in feestzaal Ut Tref aan de Hendrikxstraat in Venlo-Zuid.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →