Eijer baalt van domme gele kaart Rodriguez

Print
Eijer baalt van domme gele kaart Rodriguez

Ramirez ziet Excelsior-speler Edwards uithalen. Afbeelding: Pro Shots -Henk Korzelius

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard heeft al geen overschot aan verdedigers, maar leek met José Rodriguez het probleem centraal achterin een heel eind opgelost te hebben. Daarom was René Eijer na afloop ook niet blij met de domme gele kaart die die Spanjaard in de slotfase pakte.

Totaal onnodig tikte hij ver in blessuretijd bij een 4-1 stand nog een bal weg waardoor hij er volgende week niet bij is. Tot woede bij Kevin Hofland langs de lijn en Eijer begreep dat na afloop wel. „Hij moet gewoon weglopen. Je staat met 4-1 voor.” Dat betekent weer puzzelen voor komend weekend. Meevaller was dan weer Ruben Ramirez, die centraal achterin zijn basisdebuut maakte en prima overeind bleef. „Er staat wel een verdediger. Die geen risico’s neemt. Die jongen heeft het echt goed gedaan.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen