Lezing Ton van Mastrigt over uitzending naar Midden-Oosten

Print
Lezing Ton van Mastrigt over uitzending naar Midden-Oosten

Ton van Mastrigt. Afbeelding: via Bond van Wapenbroeders

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde -

Op uitnodiging van de Bond van Wapenbroeders Roermond en Venlo vertelt luitenant kolonel b.d. Ton van Mastrigt op vrijdag 22 februari over zijn uitzending als VN-waarnemer in het Midden-Oosten. De lezing vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen in Roermond.

De lezing, die om 19.00 uur begint, maakt deel uit van de serie ‘Een Veteraan Vertelt’. Van Mastrigt vertelt tevens over de gevolgen die deze uitzending voor hem heeft gehad. Aan de orde komt onder meer zijn werk als VN-waarnemer en zijn werk bij UNTSO vanuit Damascus op de Golan hoogvlakte en patrouilles in de Gazastrook.

Het Generaal Spoorpaviljoen is gelegen in het Nationaal herdenkingspark in stadspark Hattem in Roermond. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen wordt bezoekers verzocht zich aan te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com of 06-52062326 met vermelding van het aantal personen.

Op de website van de wapenbroeders is meer informatie te vinden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →