Recordpoging ‘sjlagerzingen’ door Heerlense Eekheuëre

Print
Recordpoging ‘sjlagerzingen’ door Heerlense Eekheuëre

Archieffoto van de recordpoging uit 2008 Afbeelding: De Eekheuëre

Heerlen / Hoensbroek -

Carnavalsvereniging De Eekheuëre organiseert in hun jubileumjaar altijd een speciale activiteit. Zo deden ze 11 jaar geleden een poging om de langste polonaise te lopen. Nu, bij het 4x11-jarig bestaan, hebben De Eekheuëre een nieuwe activiteit bedacht.

Onder de noemer SjlagerSjlingerTsjellinsj (SST) gaat de vereniging uit Eikenderveld proberen 24 uur lang sjlagers te zingen. Vrijdag 22 februari zal er om 21.44 uur worden gestart in café D’r Klinge. Er wordt de hele nacht door gegaan en toeschouwers zijn welkom. Zaterdag 23 februari eindigt de SST om 21.44 uur.

Artiesten

Tijdens de recordpoging kan er op zaterdagochtend spek en ei worden gegeten en ‘s middags zijn er soep en broodjes om de artiesten op de been te houden. Peter Vincent, Bart Prevoo, Frits Janssen en Rob Dijcks zullen de kar trekken, maar er zijn behoorlijk wat artiesten die zich al hebben opgegeven. Zo hebben onder andere Dick Dijkstra, Sjpringlaevend, D’r Dustin, Marleen Mols, Garderezjiment D’r Kuëb va Heële, De Herringbiessere en De Dörpsgekke al hun deelname toegezegd. Liefhebbers die de actie willen ondersteunen door ook mee te zingen kunnen zich melden via: SjlagerSjlingerTsjellinsj@kpnmail.nl