Meidentrio heerst over jeugd Poerkerplak

Print
Meidentrio heerst over jeugd Poerkerplak

Het trio M&M&M van de Poerker. Afbeelding: CV De Poerker

Hout-Blerick -

Drie meiden spelen dit jaar de baas over de jeugd op de Poerkerplak. Prinses Mijs Theeuwen (13) greep de macht, samen met haar adjudanten Mila Huijs en Maud Huijs.

Prinses Mijs komt uit een echt Poerkergezin en is gek op paarden. De twee adjudantes zijn nichtjes van elkaar. Mila was eerder al jeugdraadslid en dansmarietje bij de Poerker. Ze hockeyt in de C2 van HC Blerick. Maud is een fervent voetbalster. Ze zijn alle drie leerling van het Blariacumcollege.

De receptie is op vrijdag 22 februari vanaf 19.00 uur in het Poerkerpaviljoen. Aansluitend wordt er gefeest met muziek van onder meer Beck und Baur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen