Have fun, let it rain and run

Print
Have fun, let it rain and run

Suzanne Bongers liep mee in Geldrop. Afbeelding: LG De Grenslaupers

Stramproy -

Dit weekend domineerde de regen bij de lopen waar de Grenslaupers vertegenwoordigd waren. Desondanks veel Grenslaupers op pad, niet zozeer bij wedstrijden, maar vooral om trainingskilometers te maken. Diverse mensen in de voorbereiding op de Rotterdam Marathon, anderen in voorbereiding op halve marathons en andere wedstrijden.

Toch ook enkele mensen die het elders zochten. Wat is er namelijk mooier dan in de regen een trail lopen in Geldrop. Suzanne Bongers deed dat. Bijna 17 kilometer ploeteren over onverharde paden, door los zand, over heuveltjes en heel af en toe een stukje verharde weg. Het geeft voldoening en een heel goed gevoel als je dan de finishlijn passeert. Tempo is namelijk niet belangrijk, maar genieten van de omgeving, de weergoden, het bewegen buiten.

Michel Hoeken liep ook bijna een trail, al was het eigenlijk een trimloop. Heel nat modderig parcours in het Teutenloopcriterium in Pelt (B). Zwaar lopen, maar toch ruim binnen het uur, 57:49 over 9 km.

Wie ook wil beginnen met hardlopen kan zich hier aanmelden. Gebruik de kortingscode 19wSTrkJgSTRkt en je krijgt zeven euro vijftig korting op de inschrijving. Ook bestaat de mogelijkheid om via een ‘Vriendendeal’ in te schrijven. Dan krijgen jij én je mede-inschrijver elk zeven euro vijftig korting. Let op, er zijn voor deze cursus slechts 16 plekken beschikbaar.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje