Prijzen voor mooiste ‘Lempkes’ op het bal

Print
Prijzen voor mooiste ‘Lempkes’ op het bal

Beppie Kraft sluit het eerste Lempkesbal af. Afbeelding: Johannes Timmermans

Tegelen -

De organisatie van het nieuwe Lempkesbal in ‘t Witte Hoés daagt bezoekers uit om zichzelf zo opvallend mogelijk in het licht te zetten. Er zijn prijzen voor het mooiste ‘Lempke’ en de felste lamp.

De Boekaniers, joekskapel Petatte Nelke en vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp roepen alle gasten op om er samen een letterlijk schitterende avond van te maken op carnavalsmaandag. Kleurrijke verlichting is de dresscode. Met dit thema hopen de organiserende partijen het feest in vastelaovespaviljoen ‘t Witte Hoés op het Wilhelminaplein een extra impuls te geven. De winnaars worden in de avonduren bekend gemaakt. Zij ontvangen hun prijzen uit handen van de kersverse prinses ‘vur einen daag’, die eveneens op deze avond wordt gekozen. Kandidates voor deze verkiezing, ook een nieuw initiatief, kunnen zich nog tot 17 februari aanmelden bij Marielle Wilms, 06-38752099. Of per mail via info@utwitttehoes.nl

Het programma op carnavalsmaandag krijgt ook muzikaal een flinke injectie. Direct na de Tegelse optocht barst om 16.00 uur het feestgeweld los met optredens van vastelaovesband Net Oet Bed en joekskapel Sokkerpaek. Na de uitreiking van de optochtprijzen door D’n Oeles wordt de draad weer opgepakt door onder meer Bjorn van Berkel, Nicky en de Mansluuj, Christel en Quinn, joekskapel Petatte Nelke, DJ Sanjer en als klap op de vuurpijl Beppie Kraft. De toegang is gratis.