Dronken Pool mishandelt agent in Sittard

Print
Dronken Pool mishandelt agent in Sittard

Afbeelding: iStock

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een dronken Poolse man is afgelopen weekend aangehouden nadat hij een agent heeft mishandeld.

Rond 02.45 uur werd de beschonken man door agenten verzocht een horecazaak aan de Sittardse Markt te verlaten. Hij verzette zich tegen de uitzetting en kwam hierbij ten val. In zijn val trapte hij één agent onderuit.

Vervolgens ging de Pool bovenop de agent zitten en sloeg hem meerdere malen. De agent raakte gewond aan zijn gezicht, benen en knieën. Meerdere agenten waren nodig om de man vervolgens in bedwang te krijgen. Hij is uiteindelijk in de boeien geslagen en aangehouden. De betrokken agent kan zijn werk inmiddels hervatten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen