Nieuwe locatie voor GOC Parkstad

Print
Nieuwe locatie voor GOC Parkstad

De veteranen verhuizen van de Holz naar de Berenbos in Chevremont. Afbeelding: Peter Trompetter

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Het Geüniformeerden Ontmoetings Centrum (GOC) Parkstad opent vrijdag 15 februari om 15.00 uur de nieuwe locatie aan de Berenbosweg 1 in Kerkrade.

De verhuizing is noodzakelijk geworden, omdat het gebouw achter het Catharinahoes in de Lambertistraat in handen komt van het Rode Kruis, zodat die organisatie meer bergruimte krijgt en op het grote binnenterrein oefeningen kan gaan houden.

Het GOC is er voor veteranen van defensie, dienstslachtoffers en personeel van politie, ambulance en brandweer. Alle (ex-)geüniformeerden en hun gezinnen vormen de doelgroep.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen