Kunstposter Vastelaovend in Limburg 2019

Print
Kunstposter Vastelaovend in Limburg 2019

Afbeelding: De Limburger

Haal 'm gratis op met de onlinebon

De enige echte kunstposter Vastelaovend in Limburg 2019 is uit! Je kunt ‘m vanaf woensdag 13 februari gratis afhalen. Bovendien krijg je een De Limburger vastelaovendpasje cadeau, waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

STAP 1 AFHAALBON

Eenvoudig de afhaalbon online invullen op delimburger.nl/poster. Je kunt deze bon uitprinten of bij het afhaalpunt laten zien op je mobiel.

STAP 2 AFHAALPUNT
Ga met de afhaalbon (geprint of op je mobiel) naar een van onze afhaalpunten. Per bon mag je gratis 1 of 2 posters meenemen.

STAP 3 VASTELAOVENDPASJE
Bij elke kunstposter ontvang je als leuke extra een vastelaovendpasje van De Limburger. Met dit pasje kun je prachtige prijzen winnen.

STAP 4 PASJE ACTIVEREN
Elk pasje heeft een unieke wincode. Voer jouw unieke wincode in op delimburger.nl/vastelaovend en wie weet win jij een van onze mooie prijzen!

De maker: Toine Dekkers
Beeldhouwer en tekenaar Toine Dekkers volgde zijn opleiding aan de toenmalige Stadsacademie van Maastricht en studeerde af bij kunstenaar Appie Drielsma. Hij is geboren in Blerick, opgegroeid in Maastricht en heeft zijn atelier momenteel in Eijsden. Zijn werk als beeldhouwer (strip)tekenaar kenmerkt zich door een hoge mate van toegankelijkheid met veelal een letterlijke toegevoegd verhaal. Toine Dekkers is een hartstochtelijke Vastelaovendsvierder en dat gevoel heeft hij in dit schilderij overgebracht. 

De samenwerking
De kunstposter Vastelaovend in Limburg is een gezamenlijk initiatief van de Sjeng Kraft Kompenei, de Provincie Limburg en De Limburger. De poster, een begrip in heel Limburg, wordt dit jaar voor de 14e keer uitgegeven.