Tweede Workshop voor liedjesmakers ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’

Print
Tweede Workshop voor liedjesmakers ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Maastricht / Itteren -

De tweede workshop voor liedjesmakers met als werktitel ‘Daag vaan ‘t sjoenste leedsje’ wordt gehouden op zaterdag 13 april. De locatie is in de studio Koku te Gronsveld. Tijdens deze workshop krijgen beginnende schrijvers en componisten tips en tricks voor het schrijven en componeren van vastelaovesleedsjes.

Liedjesmakers die op zoek zijn naar hulp, tips en adviezen krijgen die tijdens de workshops van succesvolle (Maastrichtse) liedjesmakers. Zij zullen hun schrijf- en componeergeheimen blootgeven en hun ervaringen uitwisselen met de deelnemers. Iedereen krijgt de kans om zonder pottenkijkers via een speeddate één op één conceptteksten en -composities voor te leggen aan deskundigen. Kosten voor deelname bedragen 11,11 euro voor de hele dag, inclusief koffie, thee en een lunch.

De inschrijving is pas definitief als de bijdrage bijgeschreven is op de rekening van de SMV met IBAN NL03 SNSB 0879 3956 05 ten name van SMV onder vermelding van naam en de titel ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’. Er geldt een minimum aantal deelnemers van acht , maar ook een maximum aantal van 12 personen. Aanmelden kan tot 30 maart via info@smv.nl Wie gebruik wil maken van de speeddate moet dat apart aangeven.

Na het bereiken van het minimum aantal deelnemers, ontvangen de deelnemers een bevestiging van de inschrijving.