Agenda

Pyjamavoorstelling in het bos

Pyjamavoorstelling in het bos

Afbeelding: KleisKemperman StudioVDS

Kerkrade / Eygelshoven -

De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos als ze plots oog in oog staat met een muis op een rood racefietsje. Hij verklapt haar dat alle dieren kunnen praten en leert haar de geheimen van het bos.

En zo begint het avontuur van Meis, een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden. MEIS! is een nieuw soort jeugdtheater met live podcast op het toneel. Het geluid van de knisperende bladeren, de wind die hoog in de bomen waait en een regenbui: het wordt allemaal nagebootst.

Zo ontdekt Meis een wereld vol sprekende dieren. De boze bromvlieg die altijd chagrijnig is en de slinkse vos die haar steeds dieper het bos in lokt. Langzaam komt ze erachter wie te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn. Maar hoort Meis nou bij de dieren of blijft ze toch een mens? Kom erachter in de spannende en grappige pyjamavoorstelling MEIS! in het theater in Kerkrade. Een productie van Ottolien Boeschoten (Nachtzusters, Man bijt hond) en jeugdtheatermaker Gerold Guthman.

INFO

MEIS!, Theater Kerkrade, zaterdag 16 februari om 19.00 uur, entree € 12,50

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen