Agenda

Een cruise vol vriendinnen en opvliegers

Een cruise vol vriendinnen en opvliegers

Opvliegers 4 Afbeelding: peggy de haan

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Loes (Rian Gerritsen) is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goedbetaalde schnabbel over te nemen op een cruiseschip.

Op het schip ontmoet ze de vriendinnen Moniek (Sandra Mattie), Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford). De vriendinnen gaan op reis, maar hebben allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat en Shirley begeeft zich nu, als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt.

En Moniek? Die wil nu een boek voor volwassenen schrijven en is naarstig op zoek naar een onderwerp. Uiteraard hebben de dames ook nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

INFO

Opvliegers 4: trossen los!, Munttheater Weert, vrijdag 15 februari om 20.15 uur, entree € 27,25

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen